Sola Flyklubb

TEKNISK INFO 03/2014

TEMA: MOTOROLJE

Vi på «teknisk avdeling» har besluttet at vi, istedenfor å ha motorolje på 200 liters fat, skal benytte oss av flasker. I tillegg til at det er mer renslig, er også praktisk med oljeflasker hvis man skal på langtur.Derfor har vi har kjøpt inn olje på flasker (quarts). Disse flaskene står i kartonger på teknisk kontor. Det vil bli plassert en kartong med oljeflasker i et skap hangaren, når oljefatet som i dag er i bruk, er tomt. Kartongen vil bli merket SFK ONLY.

Ved påfylling av olje skal hele flasker benyttes så langt det går, slik at vi unngår at det blir liggende halvfulle flasker i hangaren. Halfulle flasker har også en sikkerhetsrisiko forbundet med seg, da det kan være forurenset olje som er i den flasken du finner. Husk å benytte trakt!

Det er helt naturlig å kaste den flasken som er tom, i den røde søppelbøtten i hangaren. Det er ikke naturlig å legge tomme flasker andre steder en i søppeldunken.

Vi vil også innføre bruk av oljelogg som blir lagt i kartongen sammen med flaskene. Det vil bli en meget enkel logg å føre. Det vi trenger å vite er hvor mange flasker som er tatt, til hvilket fly og hvem som har tatt disse flaskene (en liten signatur). Det skulle være meget enkelt å få dette til. Da vi regner med at dette blir årets siste Tekniske Info, vil vi på «teknisk avdeling» ønske våre medlemmer:

En God Jul og Et Godt Nytt År!

Bilde teknisk info 3-2014

Det er stengt for kommentarer.