Sola Flyklubb

Sola Airshow 2017, behov for kjekt dugnadsarbeid

Kjære Flyvenner

Det stunder mot lysere tider tiden og forhåpentligvis massevis av flott flyvær slik
at vi kan kose oss i lufta. Nå er det jo allerede så lyst slik at man kan ta seg en tur etter kontortid og snart går vi på sommertid og da blir kveldene enda lysere.

robot.jpgDet medfører også muligens krav om mer hjemmeaktiviteter som f. eks hagearbeid, men uansett så bør det kunne bli tid til både flyging og litt sysler i hjem og hage.

sas2017logo.jpg

Noe av det mest spennende som kommer opp i kalenderen i år er Sola Airshow 2017. Dette vil bli arrangert i helga 10 og 11 juni og er selvsagt en «højdare» for oss fly interesserte. Her blir det garantert mye flott flyging og gromlyd fra både stempelmotorer og turbiner, ja regner det som sikkert at vi får høre brølet fra en og annen etterbrenner også. F-104 fra Bodø har jo blant annet meldt sin ankomst og det blir ikke mye grommere enn det. Ta det fra en som vokste opp med den lyden.Et slikt stort arrangement gjør seg selvsagt ikke selv og det trengs et stort apparat for å få alt på plass. Ting ar allerede i gang og flere av våre medlemmer har allerede jobbet med dette en stund. Men det trengs flere og vi søker nå etter folk som kan være med å bidra. Her er det plass til folk som vil og kan jobbe med planlegging på forhand, altså fra nå og fram til selve arrangementet. Se info i vedlagte flyer.  Det vil også være behov for frivillige som jobber under selve flyshowet da behovet for personell selvsagt topper seg.

starfighter1.jpg

Foto: Starfighterens Venner | Helge Andreassen

I tillegg til at dette blir nok både travelt og kanskje litt slitsomt som blir det nok uten tvil kjekt. Det synes undertegnede som var med som «arbeider» på sist show i 2012. Man blir kjent med nye mennesker og får anledning til å være med på noe som blir husket og som er populært og trekker mye folk. Sist men ikke minst så vil dette gi kjærkomne inntekter til klubben vår og det betyr selvsagt mye for økonomien.
I tillegg trenger vi en som kan være Dugnadssjef for klubben, altså å ha oversikt over hvilke frivillige vi stiller med og registrere antall timer som blir lagt ned av den enkelte.
Meld din interesse til undertegnede ved å sende en mail og indiker gjerne om det er noen spesielle funksjoner som er ønskelige, altså kan du være med i planlegging eller være med på selve arrangementet.

Mvh
Stein Olaussen
Leder Sola Flyklubb
Stein.olaussen@lyse.net

Sola Airshow 2017 – intro.

Reklamer

Kommentarer er stengt.