Sola Flyklubb

Glasshjørnet

Se følgende gladmelding fra dugnadshjengen. Nå er glashjørna ferdig!. Takk til Arild og hans utrettelige medhjelpere som fikk omgjort det som var et uisolert «skall» til dette flotte rommet.

Stein Olaussen
Leder Sola Flyklubb

Glashjørna er klar til bruk!!
 Tirsdag i denne veka var vi i mål med arbeidet med rommet som har fått navnet Glashjørna. Det er å dra det langt å sei at dette var etter skjema. Eller ein kan sei det slik at det  var langt etter skjema. Når vi begynte hadde vi plan om å få det ferdigt til nyttår. At det blei 3 mnd etter dette, skyldes to ting. Dugnadsinnsatsen har vore fordelt på få personar. Så blei rommet meir omfattande og meir arbeidskrevande enn vi hadde tenkt.
glasshjornet.jpg
Når det er sagt, rommet er blitt svært fint og det er gjort stort sett på dugnad. Vi leigde inn malar til sparkling og maling av veggene.
Nå står rommet klart til å ta imot Fallskjermklubben som vil styrka  miljøet i nordre enden av flyplassen. Det er inngått ein 3 årig leigekontrakt med dei. Som “innpiskar” på dugnadsgjengen vil eg takka for mange givande stunder ilag med dykk som har stått på og brukt av fritida dykkar for å ferdigstilla eit prosjekt som begynte for eit godt år sidan. Då  gjorde vi klart for flytting av klubbhuset for å gi plass til den nye hangaren. Takk for vel utført arbeid!!
Mvh Arild

 

Det er stengt for kommentarer.