Sola Flyklubb

AKTIVITETSGRUPPER

I denne delen av hjemmesidene våre vil du finn aktivitetsgrupper med kontaktpersoner. Formålet med aktivitetsgruppene er tre-delt:

For det første ønsker vi at det skal være tilbud i klubben om aktiviteter for våre medlemmer etter at de har tatt flysertifikat. Her vil det være grupper som driver langflyging, kryssing av landegrenser, flyging om natten og så videre.

For det andre er det viktig for klubben å ha en kunnskapsrik og aktiv medlemsmasse. Så gruppene skal bidra i arbeidet med å tilby temakvelder og lignende for fordypninger og videreutvikling av kompetansen innen flyging. Alle aktivitetene blir varslet på denne hjemmesiden, så følg med på nyhetssiden og aktivitetskalenderen.

Sist, men ikke minst, ønsker vi at man i klubben vår skal på en enkel måte kunne komme i gang igjen med flygingen dersom det av en eller annen grunn går en lengre periode der man ikke får flydd. Er det lenge siden du har vært på vingene? Føler du deg rusten? Ikke vær bekymret, gå inn på Kom-i-gang-igjen gruppen og fortsett å fly…..

Linker til gruppene:

Acro/Safir Pilot

C2C Pilot

Fly buddy

Klubbaktiviteter

Kom-i-gang-igjen

Nighthawk

Safety pilot

X-border

Copyright © by Sola Flyklubb All Right Reserved.

Sideansvarlig: