Sola Flyklubb

Bli medlem

Hvorfor bli medlem i Sola Flyklubb.

Å være medlem i Sola Flyklubb innebærer mange fordeler for deg som er flyinteressert. Klubben har tilbud for flygere på alle nivåer.Om du akkurat er startet på vår flyskole, eller er tilflytter med mange flytimer, Sola Flyklubb har plass for deg.

Ved å være medlem i Sola Flyklubb får du tilgang til å leie fly av klubben. Du kan bestille fly på Internett via vår booking side www.myweblog.se. Som aktiv flyger er nok tilgangen til å få leie fly den viktigste grunnen til å bli medlem.

Våre fly er ivaretatt gjennom et vedlikeholdsprogram som er godkjent av Luftfartstilsynet. Dette gir deg sikkerhet for at alle servicer og alt vedlikehold gjennomføres av kompetent personell og med bruk av originale deler. Våre fly er forsikret og du er automatisk med i et selvassuransefond som dekker egenandelen om uhellet skulle være ute. Dette er en meget trygg og enkel måte å få tilgang til fly.

Våre instruktører er også tilgjengelig for medlemmene dersom du trenger en kom-i-gang-igjen tur etter et lengre opphold i flygingen, eller for å ta noen landingsrunder for å ”banke litt rust”.

Vårt klubbhus er sentralt plassert ved nordre ende av rullebane 36. Her har vi stor gratis parkeringsplass for medlemmer. Klubbhuset inneholder klasserom, oppholdsrom, kjøkken, toaletter, diverse kontorer og briefingrom. Vi har også et lite gjesterom med 4 sengeplasser. Alt dette får du tilgang til 24/7 som medlem i Sola Flyklubb.

Du vil som medlem få tilbud om å delta på forskjellige flyrelaterte arrangement arrangert av klubb/forbund. Vi har klubbkveld hver tirsdag kl 19. Noen ganger arrangeres foredrag på klubbkveldene. Disse spenner fra sikkerhetsinformasjon om GA flyging til foredrag om hverdagen som Concorde pilot.

Synes du dette høres bra ut? Har du lyst å melde deg inn i klubben? Da leser du videre for detaljerte instrukser for hvordan du gjennomfører en innmelding.

Hvordan melde seg inn i Sola Flyklubb:

Du melder deg inn i Sola Flyklubb via hjemmesiden til Norsk Luftsportsforbund. Følg linken under så kommer du rett inn på riktig side på forbundets hjemmeside:

http://nlf.no/info/medlemsservice-nytt-medlemsskap

Hvis du vil lese mer om medlemsskapet før du melder deg inn så kan du gjøre det her:

http://nlf.no/info/medlemsservice

Det er viktig at du velger riktig seksjon og klubb når du melder deg inn. Følg anvisningene under:

Når du har lagt inn personopplysningene må du velge ”motorflyseksjonen” i nedtrekksmenyen.

Blimedlem2

Så må du velge riktig flyklubb. NB! Legg merke til at det er to flyklubber på Sola. Du skal velge ”Sola Flyklubb”.

Blimedlem3

Så skal du velge type medlemskap. Er du alene å melde deg inn fra din familie, og du skal være vanlig flygende medlem eller flyelev skal du velge ”Senior” medlemskap.

Blimedlem4

Når alt er riktig fylt inn så kommer knappen ”Bekreft medlemsskap” opp. Du klikker på denne for å bekrefte innsendelse av medlemsskap. Deretter vil du få en e-post fra forbundet med innbetalingsinformasjon og så videre.

Blimedlem5

Nå vil du få en e-post fra forbundet med innbetalingsinformasjon og så videre.

Velkommen til Sola Flyklubb.

Copyright © by Sola Flyklubb All Right Reserved.

Sideansvarlig: